20 de febrer del 2016

Polartec presenta un nou teixit refrigerant

En la passada fira alemanya Ispo Munic 2016, la firma especialitzada en teixits tècnics Polartec va posar especial atenció en la seva història i les fites que han marcat la seva evolució, des del llançament del primer teixit polar en l'any 1984 -que els va fer mundialment famosos- passant pels diferents tipus de teixits tèrmics i evolucionant fins a oferir tot tipus de productes, des d'una membrana altament transpirable com és el Neoshell al farciment sintètic Alpha o la combinació de llana i fibra amb el seu Power Wool, entre d'altres.

Avui en dia Polartec disposa de més de 300 teixits que ofereixen protecció i confort, cobrint tota les gammes de peces des de la primera a la tercera capa i per a diferents tipus d'activitat.

Tot això sense oblidar el futur, i oferint per tant un petit avanç de la seva última innovació, el teixit Polartec Delta destinat a primeres capes que presentarà oficialment a la propera fira d'estiu Outdoor Friedrichshafen 2016.

Polartec Delta és la consecució d'un teixit que ajuda a la refrigeració natural del cos.



Font: www.desnivel.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bonviure sempre intenta crear un clima de relacions favorable, per això et demanem que no publiquis cap comentari que pugui ser ofensiu.

Gràcies!