16 de juliol del 2015

Smartphones, App i fotografies

Marxar de vacances també vol dir fer fotos i emportar-se a casa un bonic record. Molta gent tendeix a fer servir la càmera dels seus smartphones, però de vegades el resultat és massa fosc, massa brillant o borrós.

La clau està en que sempre es poden millorar aquestes imatges en molt poc temps. En aquest article parlarem de les 5 aplicacions més destacades que faran que les teves imatges de vacances siguin les millors:


Snapseed: Ràpida com un llamp - bons resultats molt poc  temps
Tot i tenir alguns defectes, aquesta app creada per Google és perfecta per a aquells principiants que vulguin editar les seves imatges.

Resulta molts senzill millorar les fotos, ofereix una àmplia varietat de filtres, permet seleccionar determinats efectes per a àrees concretes, corregeix imatges que no estan rectes, elimina la pols i la brutícia de la foto, ...

En resum, Snapseed és una app molt fàcil d'utilitzar que genera una millora en la qualitat de la imatge sense haver de dedicar-hi molt temps.



Enlight: Una eina multiusos per a usuaris avançats
Tot i haver estat llançada al març 2015, és una de les aplicacions amb més característiques del mercat. Per tant, no seria la primera opció per a novells ja que els usuaris necessiten invertir temps en comprendre i provar totes les seves característiques i funcions.

No obstant això, quant t'hagis familiaritzat amb tot el que ofereix és ideal per fer fotografies de paisatges.

El filtre de color, l'avançada eina de retallada, així com l'eina per inserir text, són algunes de les característiques que inclou. La gamma de possibilitats que ofereix per a l'edició d'imatges fa que l'app sigui gairebé tan potent com un programa d'escriptori.




Instagram: Veterana però sempre bona - La celebritat entre les eines d'edició d'imatges
L'app de fotos més coneguda en el mercat és sense cap dubte Instagram.

Els filtres que s'han afegit recentment fan que sigui possible editar les imatges d'una manera més enginyosa.

Tot i així, el més cridaner d'aquesta app és el seu aspecte social. La comunitat d'Instagram segueix creixent dia a dia i aquells aficionats a la fotografia continuen compartint les seves imatges amb la resta.






VSCO Cam: Comprensió intuïtiva - edició senzilla sobre la marxa
Amb una àmplia gamma d'eines d'edició i filtres, aquesta app permet treure el màxim profit a les teves fotos.

Inclou per defecte 10 filtres diferents, resulta molt senzill ajustar les fotos, permete modificar el contrast, nitidesa i el color. També és possible retallar, emmarcar i fins i tot rotar les fotos.
Sense sortir de l'app, pots compartir aquestes imatges a Instagram, Facebook, Twitter i al Google + .

Aquesta app simplifica l'edició de la imatge i funciona gairebé tan bé com un programa d'escriptori.



EyeEm: Un clon amb un detall - la venda d'imatges a través de l'app
EyeEm podria ser el germà bessó d'Instagram ja que permet fer fotos i compartir-les amb la comunitat.

Abans de prémer el botó, podràs seleccionar un marc i un filtre i així comprovar quin efecte té a la foto i després, sempre es poden ajustar.

Pots afegir a la foto informació basada en on ets i què és el que hi ha al teu voltant. Tenint en compte que el GPS està activat, l'app no ​​només mostra informació general sobre la ubicació actual sinó també botigues, atraccions i altres punts d'interès que es poden afegir a la descripció fàcilment.




Informació facilitada per Revista Oxigeno

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bonviure sempre intenta crear un clima de relacions favorable, per això et demanem que no publiquis cap comentari que pugui ser ofensiu.

Gràcies!