17 de juliol del 2014

Com ajustar-se les botes de muntanya

Aquesta setmana el nostre consell de material és més que un consell, son uns trucs ... que podeu posar en pràctica en els vostres viatges d'aquest estiu.



Primer, us parlarem de com ajustar el cordó de la bota per que ni us estrenyi massa el peu, ni pel contrari vagi massa solt.



Moltes vegades, encara que la bota ens vagi a la mida, costa trobar aquest punt just en el moment de lligar-nos-les.



Us deixem dues imatges que us ajudaran a trobar el punt just a l'hora de cordar-vos les botes:


Quan ens lliguem les botes, no cal que la part de l'empenya estrenyi totalment la bota, ho podem deixar al nostre gust i de manera que ens sentim còmodes. 

Tot i que el cordó ha d'estrenyer prou la bota per a subjectar el peu no cal que l'ofegui.


En el cas del turmell passa el mateix. Si el subjectem massa fort podem no trobar-nos còmodes per que estreny massa i perdem mobilitat.

En canvi ni ha d'altres que es troben més segurs com més subjecte està el turmell.


El segon aspecte que us volem ensenyar ve després de l'anterior. Un cop hem aconseguit ajustar perfectament els cordons al nostre peu per que ens subjectin just com nosaltres volem, tenim el problema que al cap d'una estona el nus es comença a afluixar ... segur que us ha passat algun cop ?

Doncs aquí us deixem un vídeo de com fer-vos el nus de les botes per que no s'afluixi ni es deslligui mentre duri l'activitat:




Bon estiu i bones caminades !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bonviure sempre intenta crear un clima de relacions favorable, per això et demanem que no publiquis cap comentari que pugui ser ofensiu.

Gràcies!