15 de juliol del 2013

El Cosenderisme ...


...és la combinació del senderisme de baixa o moderada intensitat amb d’altres activitats com poden ser el ioga, el tai-txi, el massatge, el jacuzzi, els banys termals, la sensopercepció, el ball, els estiraments, etc. Totes les activitats són gratuïtes i optatives i és desenvolupen durant o fora del temps de l’excursió.

... és un concepte de servei als participants on gaudirem de l’estil Bonviure en tots els sentits: boniques excursions i cura del cos i del benestar.

Tot plegat ens permet gaudir del nostre viatge d’una manera més conscient, gustosa i harmònica amb el nostre cos i l’entorn i facilita i millora la relació entre els companys/es de viatge.

Els viatges de CoSenderisme resulten una bona elecció pels/les que ens agrada caminar i alhora gaudir del benestar i dels espais de relaxació en grup.

Cosenderisme: unes vacances sinònim de senderisme, descoberta i repòs.

 

 

 
 
EL NORDIC WALKING o MARXA NÒRDICA...
 
...... és un concepte de moviment integral i de millora del benestar personal... És caminar fent servir uns bastons específics, de manera que fem treballar el 90% de la nostra musculatura, fins i tot la del tronc superior . Mitjançant una tècnica específica, es treballa de forma suau però eficient les capacitats físiques de resistència, força, mobilitat i coordinació.

Per practicar el Nordic Walking (NW), només calen roba i sabates esportives còmodes, els bastons de NW... i un bon instructor/a que t’introdueixi adequadament en la pràctica correcta de la sèrie de moviments i postures corporals del NW.

 
A Bonviure som formadors oficials d’aquesta modalitat esportiva per les dues escoles més importants europees.

El NW és una bona manera de cuidar el cos, però també és una via per dissoldre les tensions quotidianes de la ment. Es practica a l’aire lliure, en un entorn gustós i, habitualment, en grup, de manera que pots millorar la teva salut i forma física tot gaudint d’una bona companyia! Cadascú pot adaptar l’activitat a les seves possibilitats i necessitats físiques... és un esport a l’abast de tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bonviure sempre intenta crear un clima de relacions favorable, per això et demanem que no publiquis cap comentari que pugui ser ofensiu.

Gràcies!