13 de maig del 2013

Fes-te AMIC de Bonviure


INAUGURACIÓ FACEBOOK DE BONVIURE i BASES CONCURS, PREMI: 150 € EN UN VIATGE


Hola Bonvivants tots ! Finalment ja habemus Facebook ! i Blog ! Hem trigat en realitat perquè som la majoria de la casa una mica antiquats, la veritat, i això del Facebook ens semblava un imperatiu de las modernitat que quan ens ho platejàvem tots miràvem cap als núvols fent-nos el despistat. Però ens hem posat les piles i amb l’ajut de l’Elena la cosa comença a rodar per les línies internàutiques esperant que aquest nou viatge ens tingui a tots més informats, més compartits i alhora distrets i si pot ser més divertits i tot. La idea és fer del facebook un nou escenari del nostre estil, aquest que hem anat creant entre tots, i oferir-vos al possibilitat de compartir-lo i enriquir-lo. El punt de sortida és un Concurs en que el regal són 150 € per emprar en un dels nostres viatges, la única condició donar-se d’alta com amic de Bonviure al facebook. Mireu-vos les bases.
BASES CONCURS “FES-TE AMIC DE BONVIURE” "M'AGRADA BONVIURE" EN L'ARGOT DE FACEBOOK "FES-TE FAN"

1. Les persones que estiguin donades d’alta com a fan (apartat “me gusta”) de la pàgina
https://www.facebook.com/Bonviure amb un perfil de facebook actiu amb foto i nom real (o similar) que faciliti el reconeixement de les persones.
2. No entraran en el concurs les persones no físiques, es a dir, associacions o empreses que estiguin donades d’alta a la nostre pàgina
https://www.facebook.com/Bonviure
3. El recull i impressió dels noms i fotografies dels participants es farà a data 18 de Juny. Per tant aquesta es la data límit de participació al nostre concurs “Fes-te Fan de Bonviure” i requereix estar donat d’alta fins a la pàgina fins a la data de finalització del viatge al que s’efectuï el bescanvi del premi.
4. El resultat del concurs es farà públic a la mateixa pàgina de facebook la setmana del 25 de juny i el guanyador dona dret a la publicació del seu nom per part de Bonviure en aquesta pàgina.
5. La participació en aquest concurs implica la plena acceptació de totes i cadascuna de les bases, així com l’acceptació de la imparcialitat i bona fe de les persones que actuaran com a testimonis del sorteig.

PREMI
150 € a descomptar en qualsevol viatge de més de 5 nits publicat www.bonviure.com i organitzat per Bonviure Trek durant la temporada 2013 o bé en dos viatges de cap de setmana -75 € en cada viatge-

CONDICIONS DEL PREMI DEL CONCURS

1. El premi només podrà ser utilitzat pel guanyador/titular del concurs “Fes-te FAN” organitzat per Bonviure Trek
2. No es podrà traspassar el premi a terceres persones.
3. S’haurà de fer ús del premi exclusivament durant la temporada 2013.
4. El premi no s’entregarà en cap cas en efectiu sinó que es descomptarà del preu del viatge de més de 5 nits o dels dos viatges de cap de setmana escollits i publicats a la web www.bonviure.com


REALITZACIÓ DEL SORTEIG
1. S’imprimiran els noms dels seguidors de https://www.facebook.com/Bonviure en folis segons l’ordre d’inscripció que ens apareix als administradors de la pàgina (Bonviure Trek)
2. Es ficaran tots els folis a una capsa i un dels guies de l’excursió escollirà un foli davant dels participants/testimonis
3. Els noms de les persones que apareguin impresos en aquest foli es retallaran i es ficaran a un barret des d’on es farà una segona selecció cega davant dels participants/testimonis
4. Es publicarà el nom del guanyador al perfil https://www.facebook.com/Bonviure entre el 25 i el 30 de juny.
5. En la mesura que els mitjans tècnics ho permetin, es farà una gravació en vídeo del sorteig (així tots els participants en el sorteig donen la seva autorització a Bonviure Trek per la publicació d’aquest vídeo al canal Youtube - Bonviure i a la pàgina https://www.facebook.com/Bonviure)

JURAT
Les persones participants a l’excursió que es farà els propers dies 22, 23 i 24 de juny: Sant Joan: Falles d’Isisl. Senderisme i Festa a l’Alt Pirineu i P.N. Aigüestortes actuaran com a testimonis (notaris) de l’extracció del nom del guanyador/a.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bonviure sempre intenta crear un clima de relacions favorable, per això et demanem que no publiquis cap comentari que pugui ser ofensiu.

Gràcies!