4 de març del 2014

Llarga Vida als teus articles de Gore-Tex







 
Si tens una peça de roba o uns guants  o un calçat que incorpora la membrana Gore - Tex, en aquest article et donem alguns consells del propi fabricant perquè les prestacions d'aquesta membrana es mantinguin més temps .







VESTIMENTA AMB GORE - TEX
 
RENTAT : Segueix les instruccions del fabricant . No facis servir suavitzant .

RENTAT EN SEC : Segueix les instruccions del fabricant . Guarda sempre l'etiqueta de la peça perquè puguis consultar-la quan l'hagis de rentar.

PLANXAT : Planxa amb vapor calent , posant una tovallola o drap entre la peça i la planxa . No cal planxar la peça fins que aquesta estigui completament seca .

ASSECAT : Assecar a l'assecadora amb aire calent . La calor després del rentat és bona per la peça perquè reactiva el tractament DWR ( durable water repellent , tractament hidròfug prolongat ) .

TRACTAMENT REPEL · LENT A L'AIGUA : es recomana aplicar una solució de restitució de la impermeabilitat en els teixits exteriors. Aquest producte el podeu trobar a les mateixes botigues on podem comprar aquests articles de vestir que porten Gore-Tex.



CALÇAT AMB GORE - TEX

RENTAT : Rentar l'exterior amb un drap o raspall i aigua tèbia . Espolsa la sorra, grava i brutícia de l'interior del calçat . Treu la plantilla de la sabata i espolsa-la.

ASSECAT : Deixar assecar el calçat a una temperatura moderada . Evita el contacte directe amb la calor .

TRACTAMENT  REPEL · LENT A L'AIGUA : Segueix les instruccions del fabricant per al tractament del teixit extern i la pell . Aquests tractaments no afectaran el GORE - TEX ® .

NETEJA DE TAQUES : Segueix les instruccions del fabricant .



GUANTS AMB GORE - TEX

RENTAT : Segueix les instruccions del fabricant. Renta'ls a mà. Treu l'aigua prement des de la punta dels dits fins al canell. No els rebreguis.

RENTAT EN SEC : Segueix les instruccions del fabricant

PLANXAT : Planxa amb vapor calent , posant una tovallola o drap entre la peça i la planxa . No cal planxar la peça fins que aquesta estigui completament seca .

ASSECAT : asseca'ls amb els dits cap amunt. Es poden assecar a l'assecadora a baixa temperatura tret que les instruccions del fabricant indiquin el contrari .

TRACTAMENT REPEL · LENT A L'AIGUA : es recomana aplicar una solució de restitució de la impermeabilitat en els teixits exteriors.  Aquest producte el podeu trobar a les mateixes botigues on podem comprar aquests articles de vestir que porten Gore-Tex.



Per a més informació , podeu contactar directament amb el fabricant trucant al 900 30 11 54 o enviar un mail   http://www.gore-tex.es/remote/Satellite?c=fabrics_cont_land_c&childpagename=goretex_es_ES%2Ffabrics_cont_land_c%2FContactUsSEO&cid=1148661045943&pagename=SessionWrapper


Info proporcionada per http://www.cmdsport.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bonviure sempre intenta crear un clima de relacions favorable, per això et demanem que no publiquis cap comentari que pugui ser ofensiu.

Gràcies!