6 de juny del 2013

Caminar és l'activitat a l'aire lliure més popular per als escocesos



D’acord amb una enquesta anual per Scottish Natural Patrimoni (SNH) caminar segueix sent l'activitat recreativa a l'aire lliure més popular entre els adults que viuen a Escòcia. Caminar va ser l'activitat principal en el 73% de les visites a l'exterior en el 2012, amb sortides familiars properes, i després el ciclisme i ciclisme de muntanya que constitueixen el 4% de les visites.

Cada any la Scottish Natural Heritage (SNH) segueix la proporció d'adults escocesos que fan activitats d'oci a l'aire lliure. L'enquesta de 2012 mostra que el 42% dels adults escocesos fan visites a l'aire lliure, d'oci o esplai, almenys una vegada a la setmana, observant-se un descens del 4% a partir del 2011 (46%). No obstant això, no hi ha hagut cap canvi estadísticament significatiu en tot el llarg termini (2006 - 2012) en la proporció d'adults que fan visites setmanals.

La proporció de les visites realitzades a prop de casa (menys de 2 milles de viatge) és el mateix en 2012 que en 2011 (44%) i segueix sent més gran que en anys anteriors de l'enquesta (per exemple, 30% el 2004). La despesa total en visites a activitats a l'aire lliure el 2012 es va estimar en al voltant de £ 2,6 milions, lleugerament inferior al de l'any anterior.
En comentar sobre les xifres, Alan Macpherson de SNH va dir: "És reconfortant veure que la tendència a llarg termini per a les visites setmanals a les activitats a l'aire lliure es manté estable, tot i que hem vist algunes variacions d'any en any".
"La participació en la recreació a l'aire lliure està subjecte a una varietat de factors i influències, moltes de les quals estan fora del nostre control. És difícil tenir la certesa de les raons per les quals es va produir un descens en 2012, però hi ha una sèrie de coses que podria haver tingut un impacte. La primavera plujosa i el clima a l'estiu, el fet que hi havia una gran quantitat d'esports i altres esdeveniments importants a la televisió, incloent els Jocs Olímpics i el Jubileu de Diamant de la reina, i fins i tot la recessió podria haver descoratjat a la gent sortir dels seus números habituals. No obstant això, és encoratjador veure que la proporció de persones que visiten l'aire lliure a prop de casa s'ha mantingut estable en el 44% (davant del 30% el 2004), el que suggereix que les persones estan gaudint dels seus espais a l'aire lliure locals ".



Posteado el 29 de abril 2013 por Helen Webster  en Walking News

Traducido y reposteado por Bonviure Trek

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bonviure sempre intenta crear un clima de relacions favorable, per això et demanem que no publiquis cap comentari que pugui ser ofensiu.

Gràcies!