3 de maig del 2013

Bonviure us dona la Benvinguda a la primavera


Hem plantejat una sortida gratuïta amb la millor de les intencions, amb l’objectiu de que tingueu una ocasió per retrobar antics/gues companys i companyes de viatge. Prenent com a fil conductor el que més ens agrada fer a Bonviure: conduir-vos per paratges naturals per gaudir-ne amb tots els sentits, us oferim una jornada excursionista informal per gaudir d’allò simple, de la natura, el paisatge i, sobretot, de la bona companyia.
Caldrà que dugueu de casa tant el menjar com la beguda, ja que al lloc a on ens aturarem a dinar no hi ha cap bar ni font ni cap altre mena de servei. Es tracta d’una esplanada amb vistes… No hi ha seients ni taules… farem un pícnic al camp dels de tota la vida!! Així que si voleu podeu dur algun element per aïllar-vos del terra.
Us convidem a què porteu de casa la vostra especialitat… un bon moment per intercanviar receptes i bones idees gastronòmiques!!
Per aquesta ocasió especial, no tindreu un guia… ni dos… sinó almenys quatre guies de Bonviure… segur que heu compartit sortida amb algun d’ells… o potser amb tots ells.
Comptarem amb la companyia d’un músic per animar i crear el bon ambient de sempre.
Farem un recorregut en bucle amb inici i final a peu del Llobregat amb pujada a l’ermita de Sant Salvador de les Espases. Serra del Cairat, Serra de l’Hospici, Coll de Bruixes i Pla de Bruixes.
Longitud: 11km. Desnivells de +450m / -450m.
La primera part del recorregut es plana i per corriol i pista. Després ve el tram de pujada a l’ermita, la primera part més suau i per pista; la segona part més costeruda i per senders i corriols, amb alguns trams pedregosos i solcats per l’aigua (de pujada).
Després de l’ermita, tram carener, primer pla i de baixada i després de pujada, per corriols i camins fins a arribar a una pista que ens durà al punt d’aturada per dinar (el tram de pista alterna trams plans amb baixades i pujades suaus).
Després de dinar, recorregut de baixada per pistes i senders fins a arribar al mateix punt de sortida.
En general, el camí és per zona oberta, paisatge i vegetació mediterranis amb amplitud de vistes cap al veí massís de Montserrat, les comarques del Vallès Occidental i l’Anoia i la serralada de St. Llorenç del Munt i l’Obac.
Itinerari apte per totes les persones acostumades a caminar aquesta distància amb aquests desnivells, sense cap dificultat tècnica, per camins ben fresats i en general, còmodes.

Més informació sobre la nostre sortida: www.bonviure.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Bonviure sempre intenta crear un clima de relacions favorable, per això et demanem que no publiquis cap comentari que pugui ser ofensiu.

Gràcies!